Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Betalen

Betalen

U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra’s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen, overboeken en storten. En als u dat wilt hoort daar ook nog internetbankieren bij. Verder is er niets ingewikkelds aan, in ieder geval niet bij RegioBank. Want wij kiezen bewust voor eenvoud in geldzaken. Bij ons is een betaalpakket gewoon een betaalpakket. Zonder dure creditcard of andere onnodige extra’s. Een voordelige rekening dus, waarmee u altijd eenvoudig uw bankzaken kunt regelen.

Uw bankzaken regelen op uw manier

Bij RegioBank kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Het is immers uw geld. Wilt u een eenvoudig betaalpakket, waar u wel alles mee kunt? Bij RegioBank kan dat. Want uw wensen staan bij ons voorop. U mag bijvoorbeeld Internet Bankieren of gebruik maken van de handige app, maar u kunt ook gebruik maken van overschrijvingsformulieren. Wilt u een betaalrekening waarbij u zonder problemen uw rekeningen kunt betalen wanneer en zoals u wilt? Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Overstapservice

Met de gratis Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. Wij helpen u graag de overstap snel te regelen. Bekijk alvast het filmpje.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Betaalproducten van de RegioBank? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor, een afspraak maken is niet nodig, maak gebruik van ons contactformulier of kijk alvast op de website van de RegioBank naar de verschillende betaalproducten van de RegioBank en de Overstapservice.