Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Internetbankieren

Uw bankzaken regelen wanneer het u het beste uitkomt. Gewoon thuis, vanachter uw computer. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en uw RegioBank digipas of digicode. Met Internet Bankieren kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen zoals geld overmaken, uw saldo bekijken en rekeningafschriften printen. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

Digipas en digicode

Voor Internet Bankieren heeft u een digipas of digicode van RegioBank nodig. Heeft u een betaalrekening? Dan krijgt u een digipas. Met de veilige digipas van RegioBank krijgt u – en niemand anders – toegang tot uw rekeningen. Omdat de digipas steeds opnieuw een persoonlijke code aanmaakt, bent u altijd zeker van veilige transacties. Heeft u alleen een spaarrekening? Dan krijgt u een digicode. Hiermee heeft u inzage in uw rekening en kan u overboekingen doen naar een vaste tegenrekening. Met de digicode kunt u geen overboekingen doen naar rekeningen van anderen. De digipas en de digicode zijn gratis.

Klik hier voor meer informatie over Internetbankieren bij de RegioBank.

Mobiel Bankieren

Met Mobiel Bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. U regelt altijd en overal makkelijk uw bankzaken.
U kunt Mobiel Bankieren met de app van RegioBank of in uw webbrowser. U kunt op alle mobiele telefoons en tablets met internet Mobiel Bankieren via uw webbrowser. Nog makkelijker uw geldzaken regelen? Voor Apple, Android en Windows Phone 7 & 8 smartphones is de Mobiel Bankiere App beschikbaar. Andere besturingssystemen volgen later.

Klik hier voor meer informatie over Mobiel bankieren bij de RegioBank.

Direct Inloggen

Heeft u al internetbankieren voor uw betaal- of spaarrekening bij de RegioBank? Dan kunt u hier direct inloggen.

Veilig internetbankieren

De Nederlandse Vereniging van Banken een campagne opgezet. Met de campagne Veilig Bankieren willen de banken u alert maken op de mogelijke risico‚Äôs. De kernboodschap is: als u weet hoe internetcriminelen opereren, kunt u zich er tegen wapenen. De campagne is de opvolger van ‘3x kloppen’. Meer informatie over veilig bankieren vind u op de campagne website van De Nederlandse Vereniging van Banken