Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan

Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan

Als ouder hoopt u dat uw kind later verstandig met geld omgaat. Dat kan een kind niet van nature. Dat leert hij of zij door te oefenen. Ouders spelen hier een belangrijke rol in. RegioBank kan hierbij helpen met een speciaal jeugdpakket: JongWijs. Tot 21 september 2019 heeft JongWijs een actie.

 

JongWijs: kinderen zélf leren sparen en betalen

JongWijs van RegioBank is een pakket met een spaar- en betaalrekening voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouder. Want hoe leren we onze kinderen veilig pinnen? En wat de waarde van geld is?

 

U opent JongWijs bij Assurantiekantoor Hekman, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Nieuwleusen. En opent u JongWijs met betaalpas voor 21 september 2019, dan krijgt uw kind een cadeaubon van Willems Mode van € 7,50*.

 

Van sparen tot Mobiel Bankieren

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouder ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.” vertelt Engbert Hekman van Assurantiekantoor Hekman.

 

U bent welkom!

U bent welkom bij Assurantiekantoor Hekman aan de Burg. Backxlaan 27 te Nieuwleusen. Zij kunnen u vertellen wat JongWijs uw kind kan opleveren.

 

 

* Vraag naar de voorwaarden of kijk op www.regiobank.nl
Kijk ook op www.hekmanbv.nl voor de openingstijden