Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Ons kantoor

Assurantiekantoor Hekman is een onafhankelijk assurantiekantoor. Als u op zoek bent naar betrokkenheid, service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt op deze website meer informatie over ons en onze dienstverlening vinden.
Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor een objectief verzekerings- en financieel advies. Een persoonlijk benadering staat hierbij altijd voorop.
Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en eventueel de tegenpartij. Wij dragen er zorg voor dat u krijgt waar u recht op heeft. Ons kantoor staat tot u beschikking. Wij maken graag tijd voor u.

Lidmaatschappen en registraties

Om onze onafhankelijkheid en kwaliteit te waarborgen is ons kantoor bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

  • AFM
  • Adfiz
  • Kifid
  • KvK

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12007429. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540 (5 ct/min.). Of kijk op afm.nl voor meer informatie.

Adfiz

Ons kantoor is lid van Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantie-adviseurs. De bij Adfiz aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders. Adfiz stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben in de bij haar aangesloten leden. Meer informatie over de adfiz kunt u vinden op adfiz.nl.

FinFin Adfiz Klantenplatform

Daarnaast zijn wij aangesloten bij finfin; het consumentenplatform van Adfiz.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.004394. Meer informatie over het Kifid kunt u vinden op kifid.nl.

Kamer van Koophandel (KvK)

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 05031228. Meer informatie over de Kamer van Koophandel kunt u vinden op kvk.nl.