Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Overstapweken 2018

RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom start RegioBank in september een lokale actie.

 

Een actie waarvoor wij een mooie samenwerking met Massier Diervoerders hebben. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een cadeaubon van Massier Diervoerders t.w.v. € 25,- cadeau. Hiermee hopen wij nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen.

 

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

 

Overstappen is zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. Kom eens bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Deze actie loopt tot 31-12-2018.