Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Het zijn weer overstapweken!

Altijd geholpen door iemand die u kent

 

Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij ons op kantoor, wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies of hulp bij uw bankzaken. Wij nemen alle tijd voor u. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken: dus zowel betalen, als sparen.

 

Klantgericht en klantvriendelijk

Wist u dat RegioBank opnieuw is uitgeroepen tot meest klantgerichte bank en de meest klantvriendelijke bank? Dit komt omdat u voor al uw geldzaken terecht kunt bij een Adviseur bij u in de buurt. Voor een vraag over uw financiën of voor een goed advies, de Adviseur neemt de tijd voor u.

Wij helpen u graag

Stap nu over naar RegioBank. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld.

Overstapweken

Stapt u vóór 28 februari 2018 over? Dan krijgt u nu € 50 spaargeld* van ons cadeau op uw RegioBank spaarrekening! Kom snel langs of bel voor een afspraak.

*alleen in combinatie met een Plus Betalen- en (nieuwe) RegioBank Spaarrekening en wanneer u gebruik maakt van de overstapservice en uw inkomen op de Plus Betalen laat storten. Bekijk de volledige actievoorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.