Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Pinpas nodig op de middelbare school?

Betalen met je pin op de middelbare is heel gewoon

Gaat uw kind (bijna) naar de middelbare school? Die eerste schooldag blijft altijd spannend. U kunt uw kind wél voorbereiden. Ook in het vertrouwd raken met geldzaken. Gebruik groep 7 en 8 om uw kind stap voor stap alles te leren. Zo geeft u uw kind een mooie basis mee.

 

Uw kind gaat zelfstandig pinnen

Want goed omgaan met geld kunt u samen oefenen. Met een eigen pinpas voor uw kind. Pinnen is voor volwassenen dagelijkse kost. Toch maken we onbewust veel keuzes. Het geldbedrag, wel of geen transactie bon, het intoetsen van uw pincode afschermen. Deze stappen zijn voor uw kind niet vanzelfsprekend.

 

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening voor uw kind zelf, met een pinpas, mobiele app en jaarlijks leuke en praktische tips. Oók voor de ouders. Want RegioBank geeft ook de ouders jaarlijks interessante informatie en bruikbare tips om kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Gewoon via de post, op het huisadres. Leuk extraatje, vraagt u JongWijs met betaalpas aan vóór 14 september 2018, dan krijgt uw kind een mooi welkomstcadeau én €5,00* op de JongWijs Betaalrekening gestort.

* Vraag naar de voorwaarden of kijk op regiobank.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.