Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Zakelijk

Betalen

Speciaal voor de ZZP-er, het mkb, verenigingen en stichtingen heeft RegioBank voor een vast bedrag per maand een compleet en overzichtelijk betaalpakket met onder andere internetbankieren en een wereldpas. Ook zijn aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld een incassocontract en een acceptgirocontract mogelijk.

Wilt u meer informatie over de Zakelijke Betaalproducten van RegioBank? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor, maak gebruik van ons contactformulier of kijk alvast op de website van RegioBank naar de verschillende Zakelijke Betaalproducten van RegioBank.

Sparen

Flexibel sparen bij RegioBank kan met de MeerKeuze Sparen. MeerKeuze Sparen is een spaarrekening speciaal voor u als zakelijke klant. U heeft met slechts één rekeningnummer verschillende spaarmogelijkheden.

De MeerKeuze Sparen bestaat uit een vrij spaardeel en kan worden aangevuld met een vast spaardeel, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Heeft u tijdelijk geld over? Dan kunt u dit op het vrije gedeelte van de rekening zetten. Heeft u het toch weer nodig? Geen probleem. U kunt het geld dan direct en kosteloos weer opnemen. Heeft u geld dat u voor langere tijd wilt vastzetten? Dan kan het bedag, binnen hetzelfde rekeningnummer, op een deposito worden gestort.

MeerKeuze Sparen van RegioBank heeft al langere tijd een écht hoge rente. Zeker voor dagelijks opvraagbaar zakelijk spaargeld.

Wilt u meer informatie over MeerKeuze Sparen van RegioBank? Kom dan vrijblijvend langs op ons kantoor, maak gebruik van ons contactformulier of kijk alvast op de website van RegioBank naar de verschillende spaarmogelijkheden van Meerkeuze Sparen.

Bekijk alvast de verschillende Zakelijke Betaal- en Spaarproducten.