Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Tot 20% korting op uw premie

Speciaal voor u:
Tot 20% korting op de jaarpremie tijdens onze Wooncampagne

Om zowel de Inboedel,- als Opstalverzekering onder de aandacht te brengen hebben wij een speciale actie voor u. U ontvangt maar liefst tot 20% korting op de jaarpremie van deze verzekeringen in het eerste jaar als u deze schadeverzekering via ons sluit. Dit geldt voor alle nieuwe hoofddekkingen en de aanvullende dekkingen (glasdekking en buitenshuisdekking) die behoren tot de Inboedel,- en Opstalverzekering binnen het ZekerheidsPakket Particulieren (ZPP). Het verzekeringspakket voor particuliere klanten waarmee ze in één keer alles goed verzekerd hebben.

U kunt bij schade onder andere rekenen op:

  • Vergoeding van nieuwwaarde tot maar liefst 10 jaar voor nieuw aangeschafte spullen
  • Unieke Direct Herstel Service, voor herstel in natura door vakmensen
  • 24/7 schade of diefstal melden via telefoon, app en online
  • Schademanager Thuis, bij grote of ingrijpende schades
  • Verzekering per schadegeval tot € 100.000,- (Inboedel Standaard) of de verzekerde som (Inboedel Maatwerk)
  • Verzekering per schadegeval tot € 600.000,- (Opstal Standaard) of de verzekerde som (Opstal Maatwerk)

De Inboedel,- en Opstalverzekeringen (Maatwerk) van Nationale-Nederlanden hebben in april 2018 van Moneyview 5-sterren beoordeling gekregen op voorwaarden. Daarnaast is ook het  ’Beste getest’ predicaat toegekend door de Consumentenbond in oktober 2017.

Voor wie?

Deze actie is speciaal ontwikkeld voor particuliere klanten die deze verzekeringen nieuw (bij)sluiten. Zowel voor huidige ZPP klanten die nog geen Inboedel,- en of Opstalverzekering als nieuwe ZPP klanten komen voor deze actie in aanmerking.

Actieperiode

Deze actie loopt van 28 september 2018 tot 1 december 2018. De ingangsdatum van de nieuw gesloten verzekering dient voor 1 maart 2019 te zijn.

Meer informatie en actievoorwaarden

Wilt u meer weten over de actievoorwaarden van deze actie? Bekijk dan de actievoorwaarden.

Heeft u vragen?

Voor vragen neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur op 0529-481567 of per e-mail: info@hekmanbv.nl