Pages Navigation Menu

Bel direct: 0529-481567

Word ook RegioBank klant

RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom heeft RegioBank een lokale actie.

 

Een actie waarvoor Assurantiekantoor Hekman een mooie samenwerking met Massier Diervoeders heeft. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen vóór 28 juni 2019, krijgen een cadeaubon van Massier Diervoeders t.w.v. € 25 cadeau. Hiermee hoopt Assurantiekantoor Hekman nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen. Want het hebben en behouden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen in uw buurt een stuk prettiger.

 

Overstappen is zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt Assurantiekantoor Hekman met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Zij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. Want de betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank ook het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018.